Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Някой там горе... Печат Е-мейл
11 юли 2007

Някой там горе...
Изминаха 40 дни от деня, в който си отиде нашата манДаринка...

През това време и тук - в нашия форум - и в още много други форуми, блогове и лични страници не секнаха вашите думи. Думи на болка, на мъка, но и на съчувствие, благодарност и надежда...

Времето няма да спре. Но едва ли някога ще излекува напълно раната в сърцето на Дора, Росен, Лора...

И въпреки всичко, след Дари не остана само болка. Остана много повече!

И това ни дава сили да продължим напред...

Защото някой там горе сега ни гледа и се усмихва.

А тази усмивка топли като истинско малко слънце!

Обсъди във форума. (2 мнения)

 
ДЪРЖАВАТА УБИВА НАДЕЖДИТЕ ЗА ДЕЦАТА НИ Печат Е-мейл
02 юли 2007

Добри
С дванадесетгодишния Добри от град Варна това се случи два пъти. Първият път - когато след зверски побой над единадесетгодишния тогава малчуган, след уведомяването на полицията и след представената съдебна експертиза, така и не се намери някой, който да потърси отговорност от злосторника. Вторият път бе само преди броени дни, когато Министерството на здравеопазването, след три месечно протакане отказа да даде съгласие за лечението на Добри в чужбина.

До 2006 година Добри е растял здрав, спокоен и весел, докато един ден, играейки си с децата пред блока, е бил пребит до безсъзнание от зъл човек - вбесен от това, че децата дразнели кучето му. Естествено, полицията е уведомена, извадена е съдебна експертиза, но нещата приключват до тук и злодеят и до ден днешен си живее безнаказано. Два месеца след побоя Добри се разболява и е поставена страшната диагноза- остра нелимфобластна миеломоноцитна левкемия.

ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ - НАТИСНЕТЕ БУТОНА ВДЯСНО!

Продължава...
 
Конкурсът за детска картичка продължава до 10 юли Печат Е-мейл
02 юли 2007

Напомняме ви, че конкурсът за детска картичка продължава до 10 юли.
Очакваме вашите  ръчно изработени или нарисувани картички с пожелания за Светльо, Добри, Ивка и Данко на адрес:

Пощенски код 1680

София-80

П.К. 61 

Най-красивите картички, с най-оригиналното пожелание ще бъдат поместени на сайта ни и ще получат от лъвчетата на „ Спаси, Дари на...”. Лъвчетата са лимитирана серия, произведени специално за инициативата ни и са подарък от наши приятели живеещи в САЩ. Плюшените симпатяги символизират смелостта и силата на децата на сайта ни, които се борят като истински лъвчета за здравето и живота си.

Това са уникални играчки, които могат да станат притежание само на хора с големи сърца като всички вас!
Зарадвайте Светльо, Добри, Ивка и Данко и спечелете лъвчето на„ Спаси, Дари на...”

 

 
Да повярваш в Доброто Печат Е-мейл
30 юни 2007

Добри с Григор и Диана
На 27 юни, в залата на регионална библиотека "П.К. Яворов" Бургас, беше открита благотворителна фотоизложба в помощ на Добри.
Изложбата беше естетско удоволствие! Перфектно организирана до най-малките подробности. Като се започне от стилните покани, мине се през безупречно рамкираните авторски фотографии и се стигне до изстуденото бяло вино, сервирано от униформена сервитьорка.
Организацията и реализацията на събитието са изцяло дело на нашите приятели Григор, Диана и Силвия, които бяха вложили наистина всичко от себе си.
Гриша, Диана, Силвия, прекрасни сте! Дай Боже всички млади хора в тази страна да са като вас! Тогава... ех, тогава ще бъдем напълно спокойни за бъдещето.

ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ - НАТИСНЕТЕ БУТОНА ВДЯСНО!

Продължава...
 
Аз помагам! Печат Е-мейл
27 юни 2007

Аз помагам!
Скъпи приятели, благодарни сме на всички вас за оказаната помощ и съдействие в досегашната ни работа и съвместните ни усилия да помагаме на децата на сайта. Но верният път е когато нещата се усъвършенстват и се правят по-ефективни и точно затова в нашия форум вече има една нова секция : "Аз помагам". Нейната цел е да се активизира още повече вашето сътрудничество и да постигнем заедно максимални резултати в името на общото ни дело. Как може да стане това?

В подфорум Мога да помагам така всеки, който желае да помага по-активно може да създаде нова тема (със заглавие името си или вида помощ, която може да предложи) и да напише с какво точно може да бъде полезен и да остави някакви данни за контакт при нужда от точно такава помощ. Примерно: "Аз се казвам Иван Петров, работя в рекламна агенция и мога да бъда полезен със....За контакт: тел.ХХХХХХХ или е-мейл ХХХХХ" и т.н. (Ако по някаква причина се притеснявате от публичносттта на тези данни - можете да ни ги изпратите по е-мейл или директно от формата за контакт , за да ви потърсим при нужда).

В Настоящи задачи ще бъдат публикувани проектите, по които се работи в момента, за да може всеки от вас да се включи по собствена преценка, а в Бъдещи проекти ще подложим на предварително обсъждане плановете си за нови акции, кампании или просто хрумвания.

Искрено се надяваме повече хора да се включат в тази инициатива и така помощта ни за излекуването на нашите деца да стане по-навременна и много по-ефективна!

Екипът на www.save-darina.org

Обсъди във форума. (2 мнения)

 

 
ЧРД, Наско! Печат Е-мейл
26 юни 2007

ЧРД, Наско!
Днес нашия добър приятел Атанас Чобанов има рожден ден! Позволяваме си да му го честитим директно от първа страница на сайта, защото сме изключително признателни лично на него, а също и на всички българи от СБС Бъдеще за неоценимата помощ по отварянето на PayPal сметки за всяко от децата и всичко останало, което те правят в подкрепа на нашата кауза.

Наско е един от хората, заради които думата българин наистина звучи гордо и достойно! Желаем му преди всичко крепко здраве, успешна кариера и щастлив живот!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАСКО!

 

  Обсъди във форума. (5 мнения)

 
<< Първа < Предишна 61 62 63 64 65 66 67 Следваща > Последна >>

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:

За въпроси, предложения и допълнителна информация, можете да звъните на следните четири телефона:

0888 38 50 50

0899 31 23 40

09:00 - 22:00ч.

Или да пишете на:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.