Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Петиция Печат Е-мейл
25 юни 2007

Петиция
Дай своя глас - подпиши петицията!
По инициатива на г-жа Мариана Тодорова от Национален форум “Моето дете“ и г-жа  Цветелина Рошкова нашия сайт стана съинициатор на петиция относно необходимостта от спешни законодателни промени във връзка с лечението на българските деца у нас или в чужбина, дарителството и други сходни теми. Пълния текст на петицията можете да прочетете тук , а ако сте съгласни с изложеното в нея становище - да сложите и вашия подпис под нашите искания.

Благодарим ви за подкрепата и освен това за пореден път ви молим да разпространите новината за тази петиция до вашите познати и приятели!

ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ - НАТИСНЕТЕ БУТОНА ВДЯСНО!

Обсъди във форума. (5 мнения) 
Продължава...
 
Благотворителна фотоизложба за Добри Печат Е-мейл
23 юни 2007

Добри
Между 27 и 30 юни в град Бургас ще се проведе благотворителна фотоизложба, като средствата от закупените снимки ще бъдат преведени по дарителската сметка на Добри. Изложбата ще се проведе в залата на Регионална библиотека "П.К. Яворов", където ще бъдат изложени 30-35 фотографии.

Благодарим на собствениците на залата, които я предоставят безвъзмездно, както и на всички автори! Сърдечни поздрави на нашия приятел Григор Атанасов за организирането на изложбата и за неуморната работа за децата на сайта!

На откриването ще има и коктейл. Заповядайте!

Обсъди във форума. (8 мнения)

 
Новина от сайта на Easypay Печат Е-мейл
15 юни 2007

ЕasyPay.bg
Както знаете, от няколко дни вече може да се прави дарение и за трите деца на сайта чрез системата за онлайн разплащания ePay.bg . Ето и една новина директно от техния сайт:

Продължава...
 
Конкурс за детска картичка Печат Е-мейл
15 юни 2007

Конкурс за детска картичка
Това смело лъвче може да бъде твое ако участваш в конкурса
Нарисувай картичка и напиши оригинално пожелание за Светльо, Добри, Ивка и Данко и спечели смелото лъвче на „ Спаси, Дари на...”. Ръчно изработените или нарисувани картички с пожелания за децата на нашия сайт изпращайте на адрес: 

Пощенски код 1680

София-80

П.К. 61

Най-красивите картички, с най-оригиналното пожелание ще бъдат поместени на сайта ни и ще получат от лъвчетата на „ Спаси, Дари на...”. Лъвчетата са лимитирана серия, произведени специално за инициативата ни и са подарък от наши приятели живеещи в САЩ. Плюшените симпатяги символизират смелостта и силата на децата на сайта ни, които се борят като истински лъвчета за здравето и живота си.Това са уникални играчки, които могат да станат притежание само на хора с големи сърца!
Зарадвайте Светльо, Добри, Ивка и Данко и спечелете лъвчето на„ Спаси, Дари на..”

Очакваме вашите картички до 10 юли след което ще наградим най-добрите и ще ги изпратим на Светльо, Добри, Ивка и Данко.

Обсъди във форума. (3 мнения)

 

 
"Кой беше този Добри?!" Печат Е-мейл
05 юни 2007

ЧРД, Добри!
ЧРД, Добри!
Това е бил отговорът към родителите на Добри, след поредното им обаждане до Министерство на здравеопазването (МЗ) по повод подадената от тях молба за издаване на разрешение за събиране на средства по частен път. (Без такова разрешение не може да се кандидатства за кратък номер за SMS-дарения, например). Молбата е подадена още на 22 март 2007г. В Република България законовия срок за отговор на всякакви молби, жалби и пр. е един месец. Но на никой не му пука. В безбройните дирекции на МЗ (а и не само там) не работят хора, а чиновници. (Ако има изключения - средата бързо ги модифицира, за съжаление). За чиновниците Добри е някакво си чуждо дете. За нас не е.

Скъпи приятели, знаем че за вас също не е безразлична съдбата на Добри! Помагали сте ни толкова много досега - помогнете ни още веднъж, за да раздвижим нещата и да не останем безмълвни пред чиновническия терор и бездушие! Сигурен съм, че някои хора могат да бъдат събудени от хроничната си летаргия само след много сериозно разтърсване. Ами да ги разтърсим тогава - Добчо го заслужава!

Продължава...
 
Сбогом, Дари! Печат Е-мейл
30 май 2007

Дарина

Колкото и да е тежко, трябва да ви съобщим горчивата истина. Дари си отиде. Днес следобед, в болницата в Израел...

Искрено съчувстваме на Дора, Росен и Лора и споделяме огромната им мъка . Дано малкото ни съкровище вече е там, където няма болка, страдание и мъка!

В такива моменти няма думи, които да предадат дори отчасти, чувствата, които дълбаят душите ни. Но никой от нас не се съмнява, че всичките ни усилия не са отишли на вятъра, че стореното не е било напразно и че цялата ни любов - включително и на всички вас - е достигала до Даринка и е топлила мъничкото й сърчице...

Тази вечер мъката ни е огромна и очите ни са изпълнени със сълзи. И няма начин как да е иначе. Със сигурност болката няма да си тръгне лесно и бързо, но сме длъжни да вярваме, че има смисъл да продължим напред. Заради всички други деца, на които все още можем да помогнем. И заради самите себе си...

Сбогом, Дари!

 

Ти ни дари с усмивката си - завинаги.

 

Обсъди във форума. (100 мнения) 

Погребението ще бъде в понеделник на Централни гробища (Варна) от 11.30ч.

 
<< Първа < Предишна 61 62 63 64 65 66 67 Следваща > Последна >>

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:

За въпроси, предложения и допълнителна информация, можете да звъните на следните четири телефона:

0888 38 50 50

0899 31 23 40

09:00 - 22:00ч.

Или да пишете на:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.