Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Часът на Милен Цветков Печат Е-мейл
24 април 2007

Днес от 17.30 ч. в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова Телевизия ще си поговорим за благотворителността в България. Ще присъства Вили - майката на Светльо, Милен - таткото на Данко и двама души от нашия екип.

 

Обсъди във форума. (7 мнения) 

 
ЕДНА ЧУДЕСНА НОВИНА! Печат Е-мейл
15 април 2007

Дари в Израел
манДаринката пак се усмихва!
ИМАМЕ 100% СПОЛУЧЛИВ ДОНОР

Здравейте, всички приятели на сайта и на Дари! Според резултатите от последните изследвания на периферната (венозна) кръв трансплантацията е успешна! В момента организмът на Даринка е приел донора, но след около месец и половина предстои изследване на костния й мозък чрез пункция или миелограма (все още не знаем), което ще установи окончателно състоянието й.

 

Продължава...
 
Къде живееш, Дари? Печат Е-мейл
03 април 2007

Дари в болницата
Дари в болницата
- КЪДЕ ЖИВЕЕШ, ДАРИ?
- В БОЛНИЦАТА .


Днес очквахме главна визитация, но тя не се осъществи, тъй като  всички почиват заради Пасха. В България не успяхме да намерим време да се запознаем с тукашните обичаи и сега имаме някои затруднения, като например набавянето на храна. За съжаление, не можем да се похвалим с добри новини. Вече спряхме да броим дните след трансплантацията, тъй като в момента състоянието на Даринка е   все още критично. Вече около месец се бори с високата температура. Освен проблемите със стомахчето, гърлото и белите дробове преди седмица изследванията показаха и наличие на вирусно възпаление, което е предизвикано от липсата на имунна система в Даринка. Можем да ви зарадваме поне с това, че кръвните й показатели се покачват, но това, за съжаление,  все още не означава, че трансплантацията е успяла.

Продължава...
 
Наш партньор: Съюза на българите по света "Бъдеще" Печат Е-мейл
29 март 2007

СБС
Щастливи сме да ви съобщим, че партньор на нашата инициатива „Спаси, Дари на...” е Съюз на българите по света "Бъдеще". Сдружението е официално регистрирано в Париж през юни 2006 и има за цел да обедини българските граждани по света за създаването на модерно, свободно общество в България, основано на гражданското участие, прозрачността, свободната конкуренция, частната собственост и човешката солидарност.

Благодарение на подкрепата на СБС "Бъдеще", дарения за децата на сайта ни вече могат да бъдат изпращани чрез системата за плащания PayPal. РayPal не работи с български банки и сме изключително признателни на съдействието на Съюза на българите по света "Бъдеще", който функционира на територията на страна, включена в системата.
Събраните средства ще се превеждат в сметката на съответното дете в България, с посредничеството на френската банка BRED. Всички дарени суми ще бъдат конвертирани в евро. Даренията ще се афишират в реално време на сайта на Съюза на българите по света "Бъдещe" - www.budeshte.org и на нашия сайт - www.save-darina.org

Екипът на „Спаси, Дари на...” е безкрайно благодарен на Съюза на българите по света "Бъдеще” и лично на господин Атанас Чобанов - секретар на Съюза, за незабавната реакция, за протегнатата ръка, за професионализма и човечността. Благодарим ви, че дарявате живот на надеждата! Обсъди във форума. (0 мнения)

 

 
Концертът в Бостън Печат Е-мейл
28 март 2007
Концертът в Бостън
Скъпи Приятели,

На 25-ти март в Бостън се проведе Празничен гала концерт, организиран от Българо-американски център „Мадара”. Участници в концерта бяха женски хор “Луди Жени”, мъжки хор “Зорница”, с ръководител Татяна Сърбинска и танцова трупа „Лудо Младо”, с хореографи Петър Петров и Мариета Тихойнова.

Концертът подкрепи кампанията за събиране на средства за костномозъчна трансплантация на Светльо.
В залата имаше щанд, на който български деца продаваха с благотворителна цел рози, ръчно изработени декоративни великденски яйца и дървени сувенири.

На концерта присъстваха много български и американски гости, между които беше и консулът ни в Ню Йорк - г-н Николай Милков.
Продължава...
 
Статия в "Парижки вести" Печат Е-мейл
28 март 2007

Статия в
"Парижки Вести " е издание на български език във Франция. Първият брой на вестника излиза през месец април 2003. От декември 2004 г. "Парижки Вести" излиза заедно с в-к "Будилникъ", първият български вестник във Великобритания и се разпространява в България, Франция, Великобритания, Холандия, Чехия и Германия. Вестникът следи информацията, свързана с България във Франция и по света, информира българските медии за събития във Франция и дава трибуна за авторски материали и дискусии по актуални, обществено значими теми.

Преди броени дни във вестника беше публикувана статия за дейността на www.save-darina.org и за децата на сайта. Авторите на статията Деси Хурмузова и Гергана Барабонкова - са част от екипа на нашия сайт.

www.parisvesti.com

Обсъди във форума. (0 мнения) 

 
<< Първа < Предишна 61 62 63 64 65 66 67 Следваща > Последна >>

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.