Skip to content
Намирате се в: Начало Форум
Десислава Хурмузова
Администратор
Мнения: 14116
graph
 
Вижте профила на потребителя
Кампанията за Константин приключи успешно! - 2013/04/18 17:05 В тази тема се дискутира статията: Кампанията за Константин приключи успешно!

Днес Коцето се върна от Германия. Операция не е имало, защото проф. Клеменс е останал много доволен от състоянието на окото. Няма нови отлепвания, няма мътнини и сраствания, нито повишено очно налягане. Окото е спокойно.
Професорът е казал, че Коцето ще вижда с него светлина и силуети. За повече не може да обещае. Но пък другото оченце е напълно здраво и със 100% зрение.

След 1 година ще има контролен преглед.

Междувременно ЦФЛД получи положително становище за лечение на Константин в Грайфсвалд. Това означава, че от тук нататък, ако се налага лечение, детето ще бъде финансирано от фонда.
Когато от клиниката в Грайфсвалд върнат неизползваната сума за операция по сметката на Коцето, тя ще бъде предарена на друго дете.
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Йордан Петров
Администратор
Мнения: 7858
graphgraph
 
Вижте профила на потребителя
Отг: Кампанията за Константин приключи успешно! - 2013/04/18 20:00 Еееее, чудесна новина! Аз не бях ангел, но доколкото можах, се стремях да бъда човек. Опитай и ти. Чарли Чаплин
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.