Skip to content
Намирате се в:
Росен Димитров
Потребител
Мнения: 4
graphgraph
 
Вижте профила на потребителя
Разстрелът на фонда за лечение на деца - 2016/05/02 11:04 В тази тема се дискутира статията: Разстрелът на фонда за лечение на деца

Здравейте отново,

коментираните от Вас проблеми ме накараха да потърся повече информация по работата на Фонда за лечение на деца и работата на Обществения съвет към него. Ужасен съм от степента на противоречие в информациите от официални източници, казионни медии, блогове, форуми и т.н. Дори и на прост човек като мен му става ясно, че подобна поляризация в мненията говори за наличие на напрежение по оста държава-гражданско общество. А когато конфликтните ситуации са в подобна връзка и когато държавата е България, обикновено правото е на страната на гражданското общество.

Добре де, но какво да се прави? Ето, Вие вече губите енергия и мотивацията спада? Проблемът се коментира тук-там в други портали, но след 2-3 дни всичко вече е приключило. Нови измислени или реални проблеми изместват вниманието. Докога така? Би тръбвало зад Вас да стоят десетки други организации, стотици родители и хиляди дарители. Не се ли намират няколко души, които да подготвят едно отворено писмо до Министър-председател, Председател на Народно събрание, Министър Москов, държавни медии? Надявам се, че не е така. Но защо ли никой друг не коментира темата във Вашия сайт?

Росен Димитров
(един, на който му пука)
http://rodenivbg.com
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Десислава Хурмузова
Администратор
Мнения: 14116
graph
 
Вижте профила на потребителя
Отг: Разстрелът на фонда за лечение на деца - 2016/05/05 23:57 Здравейте, Росене,

Да, зад нас стоят много хора, но с времето комуникацията се измести във Фейсбук: https://www.facebook.com/savedarina/
По-лесно и удобно е за всички.

Подготвихме и отворено писмо, което ще внесем на 16.05.
http://www.peticiq.com/ otvoreno_pismo_fond

И да използвам момента да ви кажа, че родителите на Вики не са наясно с пейпал. Лошото е, че и аз не съм и не мога да им помогна да си разкрият акаунт.

Поздрави и заповядайте и във фейсбук страницата ни.
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.