Skip to content
Намирате се в: Начало
Светльо
Една година без Светльо Печат Е-мейл
10 март 2009
Никога няма да забравим онова неповторимо весело пламъче в очите на Светльо.

Той ни показа какво е сила.

Освети пътя ни напред.


Да си спомним за светлото ни ангелче...

Обсъди във форума. (13 мнения)

 
Светльо си отиде... Печат Е-мейл
16 март 2008

Светльо

На 10 март, около 12 часа на обяд българско време, Светльо напусна този свят.

Няма подходящи думи за такива моменти.

Няма и лек за болката.

И Светльо го няма.

Но светлият му поглед още боде душите ни.

Ангелите вече са с един повече!

Погребението ще се състои на 16 март - неделя, от 11:00 часа, в гр. Пловдив, гробищен парк "Кючук Париж". Карта на района.

Обсъди във форума. (63 мнения)

 
Молитва за чудо Печат Е-мейл
05 март 2008

В момента, в който четете тези редове Светльо се бори за живота си - там, в немската клиника, на хиляди километри от родината...

Родителите му са на прага на силите си, отчаянието ги е стиснало здраво за гушата - самите доктори не могат да намерят обяснение защо детето е в кома вече няколко седмици и как да го излекуват.

Няма по-верни думи от написаното преди малко от чичото на Светльо - Станко Калинов - в нашия форум: не ни остава нищо друго, освен да се молим да стане чудо!

Аз не знам много молитви. Но знам, че всеки от нас би дал мило и драго това чудо да се случи - Светльо да се събуди от комата и да възстанови пак предишното си здравословно състояние! Да се смее, да се радва на живота - още дълги, дълги години! Да има своя шанс...

НЕКА СВЕТЛЬО ДА ЖИВЕЕ! НЕКА НАШИТЕ МОЛИТВИ ДА НЕ ОСТАНАТ НЕЧУТИ! НЕКА РОДИТЕЛИТЕ МУ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ УСМИХНАТ И СИ ОТДЪХНАТ! НЕКА НАДЕЖДАТА НЕ УМИРА!

Обсъди във форума. (34 мнения)

 
Весела Коледа на всички от Светльо Печат Е-мейл
22 декември 2007
От сърце, на всички ваши деца пожелаваме много здраве, късмет и да имат нашия шанс да продължат напред. Вярвайте, мили дечица, и следвайте своите мечти, бъдете уверени, че един ден те ще бъдат реалност.

На всички техни родители пожелавам да бъдат смели, да се възползват максимално от всяка идея, от всеки съвет от хората, които се опитват да им помогнат. Зная, че не е лесно и още дълго време (макар и цял живот) ще ни бъде трудно, но това е съдба. Трябва да се борим и да се стремим да спечелим тази борба, защото наградата е тази, която те кара да си щастлив, животът ти да има смисъл.
Продължава...
 
Дългоочаквана новина! Печат Е-мейл
21 септември 2007
Щастливи сме да ви съобщим чудесната новина - първите резултати от костно-мозъчната проба, взета на Светльо преди седмица показват, че трансплантацията е успешна! На този етап може да се счита, че донорът е приет!
В понеделник ще му бъдат извършени нови изследвания за потвърждение на резултатите. В случай, че и те са добри, Светльо ще бъде изписан от болницата и ще се настани в общежитието при родителите си.
През следващите 200 дни той ще е под ежедневно наблюдение, с периодични изследвания на костния му мозък.

Светльо се чувства добре, кръвните му показатели бавно се покачват, започнал е да се храни и все по-рядко изпитва болки. Разхожда се ежедневно навън по 2 часа, а през останалото време играе компютърни игри или гледа любимите си футболни мачове по телевизията. Продължава да е убеден, че един ден ще стане прочут футболист. Не се и съмняваме - с този силен характер и впечатляваща воля, няма как да бъде иначе

Обсъди във форума. (9 мнения)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 9 от 26
Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.