Skip to content
Намирате се в: Начало
Светльо Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
22 февруари 2007

Светльо
Това е Светльо. На седем години. И неговата съдба е сходна с историите на Дари, Цвети и много други деца. Безгрижно детство, игри, приятели, забавления...докато дойде моментът на страшната диагноза. Левкемия...

При Светльо тя е в една от най-редките си форми - лимфобластна левкемия с наличие на филаделфиска хромозомна форма – 190. Следва обичайната химиотерапия, от която детто рязко променя външния си вид но запазва усмивката си и жаждата си за живот... И отново надеждата за излекуване е в костно-мозъчна трансплантация. И отново семейството разчита на добрината на непознати хора, за да запази най-ценното - живота на единственото си дете.

Светльо

Цялата история на Светльо можете да прочетете на личния му сайт:  http://leukemia.hit.bg

Нашият екип реши Светльо да бъде едно от децата на сайта. Приканваме всички добри хора да спомогнат за събирането на необходимата сума, като дарят колкото могат да си позволят по следната дарителска сметка:

Светльо
IBAN BG92UBBS80021005296320
BIC UBBS BGSF  
БАЕ 20080023
СМЕТКА 1005296320
 за Светлозар Асенов Чолаков

Обсъди във форума. (0 мнения) 

 

 
Следваща >
Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.