Skip to content
Намирате се в: Начало Новини за сайта Когато я няма държавата, на помощ идва технологията
Когато я няма държавата, на помощ идва технологията Печат Е-мейл
Автор Иво Апостолов   
12 юни 2007

Когато Пламен стартира този сайт някъде през месец декември, до голяма степен не бях убеден, че той ще има някакъв особено съществен успех. Типично по български гледах доста скептично на цялото начинание, но се вижда, че до голяма степен бях опроверган.

За съжаление, подобни сайтове се появяват на бял свят, когато държавата абдикира от основната си функция, а именно да се грижи за гражданите си. За съжаление има нужда от още такива сайтове.

За щастие обаче се оказва, че сме гражданско общество и това общество не се отказва да поема отговорностите от които държавата абдикира.

Днес благодарение на технологията, успяхме да дадем възможността на всички да дарят колкото могат и желаят чрез системата ePay.bg. Надяваме се това да улесни всички, които желаят да подпомогнат децата които се нуждаят от лечение.

Докато технологията помага, държавата не само абдикира, но и понякога пречи на собствените си граждани. Това е абсурд, който аз лично не желая да приема.

За това, като част от обществото, което не е съгласно с тази абдикация, аз ще продължа да помагам с каквото мога. Надявам се и Вие.

Обсъди във форума. (4 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.