Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Аз помагам! Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
27 юни 2007

Аз помагам!
Скъпи приятели, благодарни сме на всички вас за оказаната помощ и съдействие в досегашната ни работа и съвместните ни усилия да помагаме на децата на сайта. Но верният път е когато нещата се усъвършенстват и се правят по-ефективни и точно затова в нашия форум вече има една нова секция : "Аз помагам". Нейната цел е да се активизира още повече вашето сътрудничество и да постигнем заедно максимални резултати в името на общото ни дело. Как може да стане това?

В подфорум Мога да помагам така всеки, който желае да помага по-активно може да създаде нова тема (със заглавие името си или вида помощ, която може да предложи) и да напише с какво точно може да бъде полезен и да остави някакви данни за контакт при нужда от точно такава помощ. Примерно: "Аз се казвам Иван Петров, работя в рекламна агенция и мога да бъда полезен със....За контакт: тел.ХХХХХХХ или е-мейл ХХХХХ" и т.н. (Ако по някаква причина се притеснявате от публичносттта на тези данни - можете да ни ги изпратите по е-мейл или директно от формата за контакт , за да ви потърсим при нужда).

В Настоящи задачи ще бъдат публикувани проектите, по които се работи в момента, за да може всеки от вас да се включи по собствена преценка, а в Бъдещи проекти ще подложим на предварително обсъждане плановете си за нови акции, кампании или просто хрумвания.

Искрено се надяваме повече хора да се включат в тази инициатива и така помощта ни за излекуването на нашите деца да стане по-навременна и много по-ефективна!

Екипът на www.save-darina.org

Обсъди във форума. (2 мнения)

 

 
< Предишна   Следваща >

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:

За въпроси, предложения и допълнителна информация, можете да звъните на следните четири телефона:

0888 38 50 50

0899 31 23 40

09:00 - 22:00ч.

Или да пишете на:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.