Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно За хората и човеците
За хората и човеците Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
20 юли 2007

Дари, Дора и Росен

Има моменти в които устата ти пресъхва, а също и дар-словото. Аз поне не можах да намеря точните думи - прекалено съм развълнуван - с които да ви съобщя тази новина. И затова направо ще цитирам част от текста на Мила Бурова в сайта на Данко:

Дора - майката на мъничката Дари, се е обадила снощи на Милен, за да му каже, че останалата сума от събраните за нейното мъничко съкровище средства, тя е решила да разпредели за другите деца, които имат нужда от финансова подкрепа, за да получат надеждата да пораснат здрави и пълноценни, като всички останали деца. В този неимоверно тежък за нея и цялото й семейство момент, в който освен скръбта човек не вижда друго пред себе си, Дора подари на много други деца надежда за бъдеще.

Целият текст можете да прочетете тук .

Научих също, че  семейството на Даринка е дарило освен 15 000 евро за Данко и още 24 800 щатски долара за лечението на 2-годишния Стоян от Варна .

Дора, Росен и Лора все още се борят с мъката по Дари и молят да не бъдат безпокоени още известно време с всякакви молби за интервюта или изявления по този повод. Разбира се, ние ще се съобразим със желанието им и ви приканваме да сторите същото. А коментарите и мненията ви за постъпката им, можете да напишете тук - ще се погрижим те да ги прочетат!

Обсъди във форума. (6 мнения) 

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.