Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Симона е нашето дете! Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
04 октомври 2007
За българската държава Симона е поредното чуждо дете, за което не й пука. Сърцето на Бюрократа няма да се размекне нито пред сълзите на родителите й, нито пред помръкналата й детска усмивка. На Бюрократа не му е за първи път - той убива български деца от много време. Под бездушните ни погледи и съучастническо мълчание... Всеки ден.

За нас Симона не е чуждо дете. Симона е наше дете - като и другите деца на сайта. Боли ни и сме загрижени - както и за собствените си деца. И няма да спрем пред нищо, за да й осигурим най-изконното й право - правото на живот. Щастлив и здрав живот. Такъв, какъвто заслужават всички деца в България, а и по целия свят. Вярвам, че много от вас чувстват Симона по същия начин. Време е да го докажем!

80 000 лева (толкова не достигат за покриване на цялата следоперативна терапия) са малко пари - в сравнение с депутатските мерцедеси, пластичните операции на метресите им, марковите им костюми и десетки други съпоставки от този род. От друга страна 80 000 лева са много пари - за родителите на Симона, а също и за...Българската Държава - в лицето на Център „Фонд за лечение на деца”. (Кавичките не са никак случайни! Лично аз отдавна съм го преименувал на "Фонд за мъчение на деца и техните родители", но не това е главната ми тема в момента...).

Крайният срок за събирането на тази сума е отчайващо кратък - само 2 дни! Но отчаянието не е водещата емоция в този сайт - ако беше така, просто нямаше да ни има. Тук на първо място е Надеждата. И вярата в Чудеса. И хората с добри сърца...

Призовавам лично всеки, който чете тези редове да отдели и най-минималната сума, която може да си позволи и да помогне да дадем на Симона шанс за живот! Не отминавайте поредния "зов за помощ" с фалшивото самоуспокоение, че "и с моите 5 лева, и без тях - все тая"! Това просто не е вярно - всяка помощ е от значение!

Към 12.10.2007 год. в сметката на Симона в ЦКБ има 90 040 лв. и 1 020 евро в сметката на клиника Мюнстер.

Трябват още 7 970 лв., за да се покрие и следоперативната терапия.

Дай шанс на Симона!

Дарителска банкова сметка на Симона Ивайлова Стойнова:

IBAN: BG97CECB97904082367500;
BIC: CECBBGSF
ЦКБАД клон Младост

Банкови данни за дарителска банкова сметка в Германия:

Университетска клиника Мюнстер
Относно:
Simona Stoynova ЕГН: 0342055337
Вестдойче Ландесбанк /Westdeutsche Landesbank/
Банков код: 400 500 00
Сметка 672 527
IBAN: DE06400500000000672527
BIG CODE:
WELADEDDДарение чрез ePay.bg.


Помогнете ни и тази информация да достигне до максимален брой българи у нас и по света - изпратете линк към този текст на познатите и приятелите си, копирайте го и го публикувайте в своите блогове или сайтове! Можете да сложите и един от банерите за Симона.

Всяко усилие, всеки жест, всяка стотинка...увеличават шанса на Симона! Нека направим невъзможното! Само 80 000! Само 7 дни!

Седем дни, които могат да преобърнат живота на едно 4-годишно момиченце и неговите родители. Но могат и да ни направят човеци...

Аз вярвам в чудеса. А вие?

Дай шанс на Симона!

Дай шанс на Симона!

Обсъди във форума. (37 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.