Skip to content
Намирате се в: Начало
Дари на Симона чрез ePay.BG

За да дарите сума по този начин, трябва да сте регистриран клиент на epay.

Откриването на микросметка, както и всички плащания направени през вашата микросметка са безплатни и не се удържат никакви такси. Дарения могат да се направят и с дебитни и кредитни карти, както и по микросметка може да се приведе сума от гише на EasyPay кешово плащане. В момента работят реално повече от 550 гишета в страната. За да се направи дарение на гише единственото което трябва да знае дарителят е IBAN на микросметката на съответното дете.

За Симона:

IBAN: BG91 CECB 9790 0086 1812 99
BIC: CECBBGSF

Клиентски номер (КИН): 1607965851


Напишете в полето сумата в лева, която искате да дарите и след това натиснете бутона "Дари сумата".

Ще бъдете прехвърлени автоматично в сайта на ePay.bg® , където ще влезете с вашето потребителско име и парола.ВНИМАНИЕ (за дарения с кредитна карта): За дарения под 100 евро НЕ ТРЯБВА да се изисква идентификационния код , които е в последното поле с информация на страницата на Еpay! В този случай системата веднага ще отрази вашето дарение. Ако дарението е над 100 евро, този код е необходим и процедурата ще отнеме от 10 до 15 дни, за да се провери адреса на изпращача на дарението според разпоредбите на ЕС.
Ако някой има желание да изпрати повече и за да се избегне това забавяне, ще трябва да го направи на няколко пъти, но в суми под 100 евро.
 
Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.