Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Симона Стойнова ТЪРСЯТ СЕ: 7 000 българи!
ТЪРСЯТ СЕ: 7 000 българи! Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
09 октомври 2007

ТЪРСЯТ СЕ: 7 000 българи!
ТЪРСЯТ СЕ: 7 000 българи!


Това са 10 лева - с тях може да се купят много неща, но те едва ли са толкова важни, колкото шансът за живот на едно невинно дете. Математиката е проста: за лечението на Симона не достигат още около 70 000 лева. Ако 7000 души дарят само по 10 лв - сумата ще бъде събрана и Симона ще бъде лекувана в Германия, в клиниката, в която току-що бе оперирана, без да се налага да бъде местена и транспортирана обратно в България. А това е на път да стане - защото няколко бюрократи решиха, че собственото им его и дребни кариеристични игрички са по важни от живота на едно дете.

Търсят се само 7 000 българи, които да решат, че 4-годишната Симона заслужава техните 10 лева и няколкото минути от времето им, за да направят самото дарение по банковите сметки, изписани по-долу.

Търсят се само 7 000 души със сърца - всъщност това са само около 0,1% от населението на "милата" ни татковина. 0,1% - това е една десета от процента!

Ако в една държава няма толкова хора, на които да им пука за живота на едно малко момиченце - тази държава не само не я чака нищо добро, но трябва мигновено да се закрие.


Това са 10 лева - с тях може да се купят много неща, но те едва ли са толкова важни, колкото шансът за живот на едно невинно дете.

ТЪРСЯТ СЕ: 7 000 българи!
А това е Симона - тя заслужава този шанс. И твоите 10 лева...

Към 19.10. в сметката на Симона в ЦКБ са постъпили 95 472.30 лева и 17 900 евро в сметката на клиниката. /Забележка: 15 000 евро от тях са за операцията на Симона, дарени от Дора и Росен/

Дарителска банкова сметка на Симона Ивайлова Стойнова:

IBAN: BG97CECB97904082367500;

BIC: CECBBGSF

ЦКБАД клон Младост

Банкови данни за дарителска банкова сметка в Германия:

Университетска клиника Мюнстер

Относно: Simona Stoynova ЕГН: 0342055337

Вестдойче Ландесбанк /Westdeutsche Landesbank/

Банков код: 400 500 00

Сметка 672 527

IBAN: DE06400500000000672527

BIG CODE: WELADEDD

Дарение чрез ePay.bg.


Помогнете ни и тази информация да достигне до максимален брой българи у нас и по света - изпратете линк към този текст на познатите и приятелите си, копирайте го и го публикувайте в своите блогове или сайтове!

ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА: Живеещите в чужбина също могат да изпращат дарения от кредитна карта за Симона чрез Еpay.За целта попълнете информацията на следния линк: https://www.epay.bg/credit_wt.cgi

Клиентският номер на Симона ( КИН) е: 1607965851

ВНИМАНИЕ: За дарения под 100 евро НЕ ТРЯБВА да се изисква идентификационния код , които е в последното поле с информация на страницата на Еpay! В този случай системата веднага ще отрази вашето дарение. Ако дарението е над 100 евро, този код е необходим и процедурата ще отнеме от 10 до 15 дни, за да се провери адреса на изпращача на дарението според разпоредбите на ЕС.
Ако някой има желание да изпрати повече, ще трябва да го направи на няколко пъти, но в суми под 100 евро.

За тези от вас, които са прочели предишната ни гореща новина - че кампанията за Симона спира - ще дам кратко обяснение на случилото се. Събитията се развиха с главоломна скорост. Сагата я знаете - въпреки, че по закон са длъжни да отпуснат парите (и обещаваха това пред какви ли не свидетели) от Фонда така и не отпуснаха парите за лечението на Симона - случаят беше върнат за трети път за преразглеждане. (На господин Добрев и останалите виновници за това безобразие много скоро ще им припари под удобните тапицирани кресла - това ви го обещавам лично! Но за момента, по-важно е да дадем шанс за Симона).

Немците оперираха Симона, но естеството на операцията изисква продължително следоперативно лечение - което също струва много пари. (Тези, които събираме в момента). Като видели, че от България се правят на дръж ми шапката, хората също се хванали за главата, но поради прекаленото си възпитание (за щастие ние вече не страдаме от подобни излишъци) решили да върнат детето в България без скандал.

Ние обаче решихме друго...

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.