Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Ивет Пешева От родителите на Ивка
От родителите на Ивка Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
21 май 2007

Имаме лоши новини… На третия ден след операцията пулса на крачето на Ивка спря! Крачето посиня и стана студено като лед. Веднага я вкараха в операционна. Този път три часова операция за отстраняване на тромб от артерията!..
Така или иначе го преживяхме.
Днес, 17.05., щяха да ни качват в отделението… Около 10.00 сутринта видяхме,че пак няма пулс!!! Отново ни взеха по спешност за операция,но в последния момент решиха да й направят изследване, което да покаже за какво става въпрос. Оказа се, че пак има тромб в артерията - този път под коляното! За сега Ивка остава на медикаменти, гладна и ядна през следващите 2-3 дни. Ако през това време животът в крачето не се възвърне, Ивето влиза на операция (ако не се наложи по спешност).
След втората операция успя да хапне 2-3 млекца и сега пак назад… Стана като призрак миличката… Дано не се наложи още една операция,че вече е срязана на 4 места…
Да помага Бог този път наистина да й се размине!!!
Стискайте палци всички…
И ни извинете,че пишем толкова рядко, но достъпа до интернет струва 10 USD за 24 часа и не можем да си го позволим (не можеш просто да си платиш за един час…)
Поздрави на всички от много болната Ивка.
Сега най-силното й желание е да яде пица…

Обсъди във форума. (10 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.