Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно 1 година в SUPERHOSTING.BG
1 година в SUPERHOSTING.BG Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
09 декември 2007

1 година в SUPERHOSTING.BG
Връчване на наградите в офиса на фирмата
На седми декември се навърши една година от регистрацията на домейна www.save-darina.org и хостването му на сървърите на SUPERHOSTING.BG . Преди една година избрах тази фирма, защото вече имах и други сайтове при тях и бях доволен от професионализма им. Тогава не подозирах, че хората, които работят в нея освен истниски професионалисти са и истински хора. (За съжаление и двете качества не са чак толкова срещани в родната ни действителност). Не подозирах също и че сайтът www.save-darina.org ще придобие толкова широка популярност за толкова кратко време - още през първия месец от същестуването си, сайтът надхвърли определеният лимит за трафика, според съответния хостинг план. И сайтът просто спря. Веднага се обадих във фирмата, за да преговарям за нов хостинг план с по-голям лимит на трафика. Обикновено така се прави в такива случаи - заплаща се по-висока цена за по-голям трафик. Необикновеното обаче беше, че още щом разбраха за кой точно сайт става дума, от SUPERHOSTING.BG веднага се ангажираха да поемат безплатно целият трафик на сайта, независимо колко ще скочи той за в бъдеще. И никой не ги беше молил за такъв жест от тяхна страна - това просто беше техния начин да покажат съпричасността си към каузата на сайта...

Затова - точно една година по-късно - посетихме офиса на SUPERHOSTING.BG и връчихме на екипа на фирмата лъвчето-символ на сайта, както и специална благодарствена грамота . Защото вярваме, че добрините трябва да бъдат възнаграждавани.

Още веднъж - благодарим ви, приятели!

P.S. Едва ли е нужно да споменавам, че за пореден път получихме уверенията на собствениците на компанията, че подкрепят изцяло нашата кауза и ще помагат със всичко, което им е по силите. И за пореден път се убедихме, че професионализмът не е истински ако зад него не стоят хора със сърца!

Обсъди във форума. (6 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.