Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно Щастлива Нова година от Симона
Щастлива Нова година от Симона Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
31 декември 2007
Мони пред миналогодишната елха
Скъпи приятели! Неусетно пред очите ни измина една дълга година. За някои успешна, за някои не толкова. А за нашето семейство тази година завинаги ще остане белязана от две противоречиви по своя смисъл събития. Още в самото й начало, Съдбата ни показа зловещата и отрицателна страна от своя характер, пожелавайки живота на най-скъпото ни същество - светлината на нашия живот, Симонка. Имаше моменти, в които положителния край от тази битка, битката за живота на детенцето ни, ни се струваше само като един недостижим мираж. Повратния момент в „двубоя” дойде, когато отворихме очи за горчивата истина - пътя, който бяхме поели беше погрешен. И това дълго лутане в тази грешна насока замалко не ни струва фаталния му край.

И тогава се появихте Вие. Вие, добри хора, благодарение на които взехме надмощие над Съдбата. Вие, които направихте чудото да върнем усмивката на едно детско личице и вярата в човешката добрина на цял един народ. Знаем, че битката още не е приключила. Но също така знаем, че вече не я водим сами. Знаем, че всеки детски живот, всяка детска усмивка, прегръдка е ценна за всеки един от нас. Затова нека посрещнем една по-добра година, нека бъдем още по-добри, още по-единни постигайки целите и мечтите си. И приятели - радвайте се на най-святото, което Ви е дарила Съдбата, и ценете всеки миг, всеки момент прекаран с него.

Към екипа на „Спаси, дари на...”: няма думи, с които да изразим благодарността и признателността си към Вас. Дано безграничната отдаденост и всеотдайност, с които помагате на всички наши деца продължават да Ви дават сили да продължавате напред и през идната година. И знайте, че винаги ще имате нашата подкрепа и обич!!!

Щастлива Нова година!!! Искрено Ви БЛАГОДАРИМ и Ви обичаме!!!

От най-послушното дете Симонка, мама Нели, татко Ивайло, баба Тоня, дядо Росен и леля Диана

Обсъди във форума. (7 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.