Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Симона Стойнова Лечението на Симона се удължава
Лечението на Симона се удължава Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
03 март 2008
Приключила кампания!
В началото на декември ви съобщихме, че след контролното изследване с ядрено-магнитен резонанс на Симонка, лекарският екип в клиника Мюнстер взе решение да бъде увеличен броя на химиотерапиите. Вместо 6, както беше предварително планирано, ще се проведат 9 блока. Решението е взето след много обнадеждаващите резултати от лечението – туморът на езика е унищожен и до момента не се откриват разсейки. Затова, за максимална сигурност, се налагат още три блока.

Цената на трите допълнителни курса химиотерапия е 15 000 евро.
Представяме ви
офертата .

Скъпи приятели, вече два пъти подкрепихте Симонка в битката й с рака. И тя ви благодари с резултатите, които показват, че бавно, но уверено оздравява!
Това момиченце проявява наистина впечатляваща воля в борбата с най-коварната болест. Остава й още малко, съвсем мъничко, за да успее...

Да направим едно последно усилие, за да си я посрещнем през месец май в България като победител!


Дарителска банкова сметка

Симона Ивайлова Стойнова:
BG97CECB97904082367500;
BIC: CECBBGSF
ЦКБАД клон Младост

Можете да помогнете на Симона и като изпратите SMS с текст DMS simona на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL и vivatel).

Историята на Симона

Банери за Симона

Репортаж за Симона по Нова ТВ

Обсъди във форума. (18 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.