Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Георги Борисов Гошко е победител!
Гошко е победител! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
29 февруари 2008
След 4 месеца усилена работа на екипа ни, малкият Гошко ще замине на операция в Бостън при професор Хюнг Ким!

Вчера, 28 февруари 2008 год., на свое заседание Общественият съвет към ЦФЛД гласува лечението на детето да се проведе в Детска болница Бостън.
Център "Фонд за лечение на деца" ще допълни недостигащата сума към средствата, събрани по дарителската сметка.


Благодарим на Обществения съвет и на министър Гайдарски за загрижеността, обективността и отговорността, с които подходиха към случая!

Гореща благодарност на Балкан Българска Телевизия!
Медийната разгласа беше наистина впечатляваща! Последните дни Гошко на практика не слизаше от екрана на BBT! На всеки половин час се излъчваше информация за него и за предстоящото заседание.
Вчера екип на телевизията изчака 3 часа, заедно с нас, пред вратите на Министерство на здравеопазването взимането на жизненоважното решение.


Поклон на ръководството на Балкан Българска Телевизия и в частност на г-н Никола Николов и г-жа Габриела Николова за безкомпромисната гражданска позиция! BBT направи прекрасна демонстрация на възможностите за обществен контрол над работата на държавните институции, които има една независима медиа.


Балкан Българска Телевизия, Гошко ви обича!


Изразяваме признателност към Канал 1 на Българска Национална Телевизия и г-н Виктор Николаев, към Нова Телевизия и г-жа Лора Крумова, към бТВ, ТВ7, ТВ Рекординг Аида и Телевизия Стара Загора!

Благодарим на Българско национално радио - програма „Хоризонт” и програма „Христо Ботев”, както и на редакциите на вестниците „24 часа”, „Стандарт”, „Труд”, „Доктор”, „Телеграф”, „Хасковска Марица”, „Бизнес поща”.

Благодарим на всички наши приятели и дарители на Гошко, които за пореден път застанаха до нас и подкрепиха едно българско дете в битката му за живот!

Благодарим на Американското посолство в България и лично на господин Джон Байърли за положените усилия и топлото, загрижено отношение към съдбата на Гошко!

Благодарим и поклон!Обсъди във форума. (9 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.