Skip to content
Намирате се в: Начало Отворено писмо до Българския Бизнес
Костно-мозъчна трансплантация Печат Е-мейл
Автор д-р Георги Михайлов, д-р Боряна Аврамова, Ивайла Георгиева   
26 февруари 2007
Съдържание на статията
Костно-мозъчна трансплантация
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9
Страница 10
Страница 11
Страница 12
Страница 13
Страница 14
Страница 15
Страница 16
Страница 17
Страница 18


КАКВИ СА ПЕРСПЕКТИВИТЕ НА ТОЗИ ТЕРАПЕВТИЧЕН МЕТОД?

Преди да предложим на Вас и вашето дете трансплантация на стволови клетки, ние сме длъжни да ви уведомим за всички рискове и възможни алтернативи. Ние прибягваме към трансплантация на стволови клетки, само когато при пациента са изчерпани всички други възможности за лечение.

Въпреки всички рискове и опасности от трансплантацията, ние сме сигурни, че на този етап, това е единствената възможност, вашето дете да бъде излекувано от злокачественото, т.е. живото застрашаващо заболяване.

Методите на трансплантация и съответно грижите за пациента в рамките на трансплантацията, от година на година и от месец на месец се подобряват. Това се отнася и за лечението на далечните последствия от нея. Възможно е също така гореописаните последствия да не засегнат вашето дете или да протекат по-леко при него.


 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.