Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Богатството има много измерения...
Богатството има много измерения... Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
19 март 2008
... и най-висшето от тях безспорно е възможността да се подаде ръка на човек в беда. Този жест става още по-ценен, когато е насочен към страдащо дете и подкрепя борбата му за живот и пълноценно детство.
Безценен е всеки жест, върнал детски живот и усмивка!

Изразяваме огромната си благодарност към СИА Адвъртайзинг, "Стани богат" и Нова Телевизия за прекрасната им инициатива за поредица от благотворителни игри с участието на някои от най-богатите и влиятелни българи, като приходите ще бъдат дарени за лечението на децата на „Спаси, дари на...”

Предаванията ще се излъчват в продължение на 6 седмици, от вторник до четвъртък от 21:00 часа по Нова телевизия.
Началото беше снощи. Първите участници са семейство Баневи, които вече преодоляха въпроса за 50 000 лв.


И от страна на организаторите, и от страна на участниците, събитието е изключителна проява на подкрепа и милосърдие, която ще увеличи шансовете за навременно и успешно лечение на дечицата ни многократно!

Не по-малко важен за болните деца, техните родители и за нас е и положителният заряд на тази благородна подкрепа.
Чувството за общност ни сгрява, мотивира и прави по-устойчиви. Общност, сплотена около най-важното – щастието на децата!

Богатството има много измерения. Също както и любовта.
Ние българите, при всичките си недостатъци, сме благословени с едно национално заложено познание за истинската любов. Тази, която обединява в името на една детска усмивка!

Благодарим ви!


Обсъди във форума. (46 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.