Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Първа сигурна сума
Първа сигурна сума Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
20 март 2008

семейство Баневи и Ники Кънчев
семейство Баневи и Ники Кънчев
Децата на "Спаси, дари на...", които спокойно можем да наричаме и деца на „Стани богат” имат вече "първа сигурна сума" от 60 000 лв. Снощи г-н Николай Банев и г-жа Евгения Банева, след страхотна игра, достигнаха до 50 000 лв. След тях г-н Виктор Папазов и г-жа Ирена Комитова добавиха още 10 000 лв., като 5 000 от тях - лично дарение. Последният им въпрос наистина беше изпотяващ, но те загубиха с достойнство, което им прави чест!

Виктор Папазов и г-жа Ирена Комитова
Виктор Папазов и Ирена Комитова
И двете участия дотук бяха много успешни, сигурни сме, че и останалите ще са такива! Шоуто се очертава изключително интересно и приковаващо вниманието. Страхотни участници, достойно представяне и... доста труднички въпроси

Прекрасен спектакъл с благородна цел, за който отново благодарим от името на децата, както и от наше име, на всички участници, на организаторите и на Нова телевизия!

Тази вечер за децата ще играе г-н Слави Бинев. Стискаме му палци!

Обсъди във форума. (8 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.