Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Благородството има много измерения
Благородството има много измерения Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
27 март 2008
В снощното издание на „Стани богат” г-н Радосвет Радев и г-н Николай Хаджидончев не само увеличиха с още 20 000 лв. средствата за децата, но предоставиха и друг вид, не по-малко ценна подкрепа за общата ни кауза.

Г-н Радев официално подаде ръка на save-darina.org за медийно партньорство от името на ДАРИК Радио.
Приемаме с гордост и благодарност!
Приятелите от ДАРИК Радио и ДАРИК Нюз вече много пъти ни оказват съдействие. Чудесният клип за сайта ни, който и в момента се излъчва по ДАРИК Радио, е изцяло изработен от неговите професионалисти.
ДАРИК Нюз ни подкрепят от месеци. Тяхната неоценима помощ в разгласата на проблемите на болните деца доведе до успешен край не една кампания!

Благодарим Ви, г-н Радев! Гледайки заедно в бъдещето, можем повече!

Г-н Николай Хаджидончев
Г-н Хаджидончев, следващият играч на стола на богаството, направи изключителен жест, предоставяйки на децата на „Спаси, дари на...” лекарства, производство на Actavis Bulgaria – най-голямата фармацевтична компания у нас. За родителите такава подкрепа ще бъде голямо облекчение, защото повечето от децата се нуждаят от постоянен прием на лекарства, често непосилни за бюджета на семействата им.

Благодарим, г-н Хаджидончев! Оценяваме високо Вашето щедро предложение!

Децата ни вече имат 85 000 лв.

Г-н Христо Ковачки
Тази вечер срещу Ники Кънчев ще седне г-н Христо Ковачки. Анонсът за предстоящата игра показва, че и този път няма да останем разочаровани. Очакваме с нетърпение участието на г-н Ковачки!

Обсъди във форума. (3 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.