Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Добрев подаде оставка!
Добрев подаде оставка! Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
01 април 2008

Добрев подаде оставка!
Сензационна новина: доктор Николай Добрев, дългогодишният директор на Център “Фонд за лечение на деца”, късно снощи подаде оставката си пред професор Гайдарски, министърът на родното здравеопазване. Новината бе разпространена на секундата от CNN, Каспичан ТВ, СКАТ и други водещи телевизионни медии. На въпрос на Лари Кинг в едноименното шоу - "Кое ви накара да вземете това тежко решение?", уважаваният общественик д-р Добрев отговори с тежка въздишка:

Решението наистина беше много трудно. Но от големите хора се очаква да взимат и големи решения. Моята мисия приключи - вече няколко години връщам в държавния бюджет стотици хиляди лева и, ето че вече има бюджетен излишък! Това неминуемо ще тласне родната икономика напред - сигурен съм, че ако беше жива, преподавателката ми по полит-икономия щеше да се гордее с мен! В личен план, най-голямо удовлетворение изпитвам от факта, че в крайна сметка моите целенасочени действия доведоха до сриване на американския долар (въпреки, че от Уолстрийт измислят какви ли не версии - те никога няма да си признаят, че един беден, но честен български администратор успя да подлее вода на гнилата им капиталистическа икономика). Сами се досещате, че направих тази сложна финансова операция - сриването на долара - с една-единствена цел: да помогна на моя любимец Гошко Борисов, на когото предстои скъпа операция в САЩ. Сега, след като сринах американската национална валута, тази операция ще струва само около 4,80 лв - максимум 5,60 лв с разходите по пътуването. За такава сума, разбира се, Фондът няма да прави проблем - ще им отпуснем поне половината! Извинете ме, просълзих се, но аз по принцип съм доста емоционален човек...

Добрев подаде оставка!
Днес е 1-ви април...
На това място интервюто изненадващо приключва поради внезапната кончина на оператора. Човекът починал от смях...

P.S. Днес, разбира се, е Първи Април - денят на Лъжата. Да честитим професионалният празник на лицето Добрев (изброявонето на неговите лъжи някой ден трябва да стане работа на прокуратурата, а не на група "хора от улицата") и да помечтаем: ами ако беше истина!

Обсъди във форума. (42 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.