Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Александра Георгиева Г-н Николов и г-н Фурнаджиев за Александра
Г-н Николов и г-н Фурнаджиев за Александра Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
16 април 2008
„Дарения не могат да се сравняват, защото благотворителност се прави със сърце.” Думите са на г-н Димо Николов. Той и колегата му г-н Атанас Фурнаджиев направиха силна игра в „Стани богат” на 10 април и снощи.

Двамата управителни директори на MOTO-PFOHE България спечелиха 50 000 лв., добавиха 10 000 лв. дарение от фирмата и 5 000 лв. свое лично дарение за лечението на Александра в болница „Сен Луи” в Париж.
Тези средства са достатъчни, за да бъдат посрещнати разходите по престоя на малката ни танцьорка и майка й във Франция през следващите две години. Кампанията в помощ на Александра засега приключва, като оставаме в готовност да я подновим в случай на необходимост.

Признателни сме на г-н Николов и на г-н Фурнаджиев за подкрепата и съпричастността! Благодарение на тях, чудесата за Александра продължават да се случват.

Успех, мъничка!

Обсъди във форума. (1 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.