Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини "Стани богат" за децата на "Спаси, дари на..."
"Стани богат" за децата на "Спаси, дари на..." Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
17 април 2008
От първите шест игри в „Стани богат” влиятелни българи спечелиха 135 000 лв. за децата на сайта.

Джансу ще получи нужните за операцията й 20 000 лв. от играта на г-н Слави Бинев, г-н Радосвет Радев и г-н Виктор Папазов с г-жа Ирена Комитова.
С тези дарения кампанията й приключва успешно и тя ще замине в най-скоро време за Белгия. Ще ви информираме редовно за хода на лечението й.

Към дарението на г-н Михов и г-н Янчев, Пламко ще получи още 10 000 лв. от г-н Николай Хаджидончев. Така детето ще има достатъчно средства за следващите 5 трансплантации на стволови клетки.

Кампанията на Георги Корфонозов ще бъде подкрепена с 35 000 лв. – 30 000 лв. от семейство Баневи и 5 000 лв. от г-н Радосвет Радев. За неговата бъбречна трансплантация в Германия са необходими още 18 000 лева.

Мартин, освен дарените от братя Енчеви 50 000 лв., има нужда от още 20 000 лв. за доплащане на операцията, тъй като разходите за нея надвишиха с 25 000 евро предварителната оферта. Те ще бъдат осигурени от семейство Баневи.

За разходите, направени по лечението на Цветомир в Цюрих, семейството му ще бъде подпомогнато с 40 000 лв. от г-н Христо Ковачки.
Всички средства, които останат, ще бъдат дарени на друго дете или деца със спешна нужда от пари за лечение.

Г-н Ковачки ще дари и 5 000 лв. на Гергана за поставянето на шина на крачето. Кампанията за нея продължава, докато ортопедите вземат окончателно решение дали ще бъде подложена на операция.

За очната операция на Богомил ще бъдат дарени 5 000 лв., отново от г-н Ковачки.

Инициативата на „Стани богат” в помощ на децата на „Спаси, дари на...” приключи. Общата сума, набрана от дванадесетте игри е 360 000 лв.

Благодарение на СИА Адвъртайзинг, „Стани богат”, Нова телевизия и всички участници, станахме свидетели на мощна вълна от благотворителна енергия, заредена със съпричастие, топлина и надежда. Те ни дадоха увереност, че децата ни - нашето утре, имат безусловната подкрепа на обществото в борбата си за живот и пълноценно детство.
Показаха на държавата и на институциите, чиято приоритетна задача е да опазват живота и здравето на българските деца, че волята на обществото ни да заработят в интерес на болните деца е непреклонна и категорична. Защото, „в една страна не бива да има детски сълзи. В една страна не бива да има детско нещастие...”

Думите са слаби, за да изразим признателността си към прекрасния екип на СИА Адвъртайзинг и „Стани богат”, към Нова телевизия, както и към семейство Баневи, г-н Радев, г-н Папазов, г-жа Комитова, г-н Хаджидончев, г-н Бинев, г-н Ковачки, братя Енчеви, г-н Михов, г-н Янчев, семейство Кесаровски, г-жа Ненчова, семейство Барбукови, г-н Димов и г-н Фурнаджиев.
Всички те дадоха огромен тласък на кампаниите на децата на сайта и им осигуриха възможност да започнат лечението си в много по-кратки срокове от предвиденото. Времето е това, с което нашите дечица не разполагат и което винаги ни притиска.
Сега могат да заминат и много от тях вече се подготвят за пътуване.


Благодарим и поклон!

Обсъди във форума
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.