Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно Децата заминават за лечение
Децата заминават за лечение Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
26 април 2008
На 21 април Джули замина за Москва за следващия етап от лечението със стволови клетки. Семейството отпътува отново с любезното съдействие на авиокомпания България Еър, която предостави самолетните билети безплатно за втори път.

На 24.04. Гери замина за Германия за преглед и изготвяне на шина в ортопедичната клиника в гр. Ашау. Дано всичко мине гладко! Чакаме новини.

Изпратихме и Ивка за Израел. В клиника "Асута" ще бъде подложена на втора операция. Ивка е пораснала и по-красива и палава от всякога – http://picasaweb.google.com/ehurmuzov/2
А тук поздравява всички деца от сайта

В неделя, 27 април, с полет № 0893 на Британските авиолинии, излитащ в 6:45 часа от летище "София", Гошко – нашата най-ярка медийна звезда, заминава за Бостън. Ще постъпи за изследвания в Детска болница Бостън на 28 април. Операцията му е планирана за 1 май.
Очаквайте снимки от изпращането му.

В навечерието на Великден, благодарение на вас – дарителите и приятелите на децата на "Спаси, дари на...", малките ни слънчица заминават да се лекуват.
Две от тях - Ивка и Гошко, бяха подпомогнати от Център "Фонд за лечение на деца". Отбелязваме този факт с удовлетворение и увереност, че работата на ЦФЛД ще става все по-успешна в интерес на децата на България.

Благодарим!
На добър път, храбри наши малчугани!
Чакаме ви с любов и надежда!

Обсъди във форума. (3 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.