Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Мобилтел е новият партньор на DMS България
Мобилтел е новият партньор на DMS България Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
06 юни 2008
Дългоочаквана новина от сайта на DMS България:


DMS България навърши една година. Абонатите на GLOBUL, vivatel и M-Tel могат да изпращат SMS с текст DMS кодова дума на номер 17 777 в помощ на кампании на организации и лични каузи на хора, които имат нужда от скъпоструващо лечение. Единният дарителски номер 17 777 е партньорски проект на Български дарителски форум и Фондация "Помощ за благотворителността в България", който стартира през 2007 с подкрепата на GLOBUL, БТК, vivatel и TERACOMM – България. Проектът предоставя достъпен и прозрачен механизъм за набиране на средства чрез SMS при еднаква цена за трите мобилни оператора от 1.20 лв с ДДС, а организаторите се ангажират с предоставянето на обратна връзка за изразходването на набраните суми.


Можете да помогнете на Добри и като изпратите дарителски SMS с текст DMS dobri на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, vivatel и M-Tel ).

Можете да помогнете на Георги и като изпратите дарителски SMS с текст DMS georgi на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, vivatel и M-Tel ).

Можете да помогнете на Татяна и като изпратите дарителски SMS с текст DMS tania на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, vivatel и M-Tel ).

Успех на дечицата ни!

Обсъди във форума. (3 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.