Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Божидара Павлова Божидарка
Божидарка Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
23 декември 2008
Слънчевата Божидара, която беше успешно трансплантирана в Москва през месец март тази година, отново се нуждае от нашата помощ.

В средата на ноември Божидара започна да се оплаква от болки в корема. Поддържаше и висока температура. Въпреки лекарското наблюдение и предписаното лечение, на 26 ноеври детето получи кръвоизлив в корема и замина по спешност за детската трансплантационна болница в Москва.
В момента руските лекари стабилизират състоянието й чрез кръвопреливане и обмислят оперативна намеса.
Засега присаденият бъбрек работи нормално. Кръвоизливът вероятно се дължи на силните имуносупресивни медикаменти, които са предизвикали язва.

За да продължи лечението й в Русия, са необходими 10 500 евро. Предвид факта, че ситуацията е извънредна и непланирана, документите за медицинските разходи ще могат да бъдат представени от родителите й след завръщането в България.

“Спаси, дари на...” обявява спешна кампания за набиране на 10 500 евро за Божидара Павлова!

Идва Коледа - любим и нетърпеливо чакан от всяко дете празник.
Да направим това, което е по нашите сили, едно момиченце да посрещне Коледа отново здраво и усмихнато, с мама, татко и братчето си!


Банка ДСК - град Божурище

Божидара Пламенова Павлова

BGN BG58STSA93000016484487
EUR BG12STSA93000013966128
USD BG06STSA93000013966139
BIC STSABGSF


Обсъди във форума. (25 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.