Skip to content
Намирате се в: Начало Новини За Дарина Целувки от манДаринка
Целувки от манДаринка Печат Е-мейл
Автор Дора Петрова   
11 март 2007

Дари в Израел
Дари в болницата
Вчера започна курс химиотерапия, задължителен преди трансплантацията. За понеделник и вторник е назначена и лъчетерапия. На десетия ден от началото на химиотерапията, ако всичко върви по план се очаква да бъде направена трансплантацията. На 08. 03 успешно премина вливането на моята лимфоцитна маса в организма на Дари. Да се надяваме, че това е добър знак за напред. Проф. Славин е взел решение аз да бъда донор на Даринка. В понеделник има главна визитация с присъствието на проф. Славин.

Имаме пълно доверие в решението на професора, но тъй като моят процент на съвместимост с Дари е много нисък това много ни притеснява. На визитацита ше проведем разговор с професора за подробностите около неговото решение. Даринка почти се възстанови от операцията, но не й остана много време за бели. Влиянието на химиотерапията вече започна да й се отразява и стана отново много раздразнителна. С мен почти не желае да общува, за което ми се къса сърцето. Единствено когато спи успявам да си открадна някоя целувка. Добре, че татко й е с нас и успява макар и трудно да й угоди. Много му е мъчно, но не се оплаква.

Много поздрави от нас и много целувки на всичките ни приятели ! ! !

Хадаса, Израел

Новите снимки на Дари можете да разгледате в "Галерия "

 

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.