Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Награда "Човек на годината"
Награда "Човек на годината" Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
10 декември 2009
Днес в гранд хотел "София" се състоя тържествената церемония по връчването на наградите на Българския хелзинкски комитет за принос в защитата на правата на човека у нас през 2009 г. "Човек на годината".

„Спаси, дари на...” получи наградата на публиката, след като инициативата ни събра най-много гласове при онлайн гласуването на сайта humanoftheyear.org.

Особено сме щастливи, че нашата смела, упорита и енергична приятелка Теодора Захариева стана Човек на годината 2009! Честито, Теди! Бъди все така безкомпромисна към своеволията в здравеопазването. Ти си светлинка и надежда за толкова много хора!

Останалите наградени са Донка Панайтова, лидер на ромската правозащитна организация „Дром”, Фейсбук групата „Гласуване без граници”, архитект Калина Павлова за изключителна гражданска смелост и Капка Панайотова, основател на „Център за независим живот” за цялостен принос към защитата на правата на човека в България.

Благодарим от сърце на всички приятели на инициативата ни, които ни подкрепиха! Благодарим ви не само за тази награда, която е и ваша! Благодарим за доверието ви, без което този сайт нямаше да е възможен! Благодарим за постоянството и любовта, с които дарявате шанс за живот на болните деца!

От името на Данко, Гошко, Божидара, Пламен, Джулиана, Наталия, Ивет, Георги, Марчело, Джансу, Иван, Кристиян, Гьоркем, Богомил, Алекса, Евелина, Николай, Габриела, Гергана, Симона, Добри, Филип и Ани БЛАГОДАРИМ!

Посвещаваме тази награда на Дари, Светльо, Цеци, Пепи, Марти, Мехмед и Александра – сияйните ангелчета, които живеят в душите ни.
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.