Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини "Приказка без край... Чудото си ти!"
"Приказка без край... Чудото си ти!" Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
18 октомври 2010
От тази сутрин Радио Magic FM, с подкрепата на Български дарителски форум, Фондация "Помощ за Благотворителността в България", инициативата "Спаси, дари на..." и Лара Златарева, позната на децата като кака Лара, стартира дарителска кампания "Приказка без край... Чудото си ти!" в помощ на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания – София.

Целта на кампанията е да бъдат набрани средства за закупуване на диагностична апаратура в отделението за костномозъчна трансплантация (апарат за клетъчна фереза, флоуцитометър за клетъчна диференциация), както и биохимични анализатори за изследване на показатели при деца със злокачествени заболявания, лабораторно оборудване (апаратура за дълбоко замразяване, центрофуга-замразител, съдове за транспорт на течен азот), запаметяващ 6-канален електрокардиограф, монитори, консумативи и медикаменти.

В СБАЛДОХЗ се лекуват около 70% от децата с онкохематологични заболявания в България.
Екипът на болницата се стреми да осигурява на малките си пациенти лечение без компромиси, каквото биха получили в големите европейски клиники.
С общи усилия, всяка година десетки храбри геройчета побеждават злата вещица Болест. Защото знаят за какво мечтаят най-силно и какво желаят най-много.
За тях приказката, на която Радио Magic FM търси продължение, се заключава в една дума - Здраве!
А за нас – в подкрепа в най-важната им битка. Тази за живот и пълноценно детство!

Изпратете дарителски SMS с текст DMS Magic на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.