Skip to content
Намирате се в: Начало Форум
Росен Димитров
Потребител
Мнения: 4
graphgraph
 
Вижте профила на потребителя
Разстрелът на фонда за лечение на деца - 2016/05/02 11:04 В тази тема се дискутира статията: Разстрелът на фонда за лечение на деца

Здравейте отново,

коментираните от Вас проблеми ме накараха да потърся повече информация по работата на Фонда за лечение на деца и работата на Обществения съвет към него. Ужасен съм от степента на противоречие в информациите от официални източници, казионни медии, блогове, форуми и т.н. Дори и на прост човек като мен му става ясно, че подобна поляризация в мненията говори за наличие на напрежение по оста държава-гражданско общество. А когато конфликтните ситуации са в подобна връзка и когато държавата е България, обикновено правото е на страната на гражданското общество.

Добре де, но какво да се прави? Ето, Вие вече губите енергия и мотивацията спада? Проблемът се коментира тук-там в други портали, но след 2-3 дни всичко вече е приключило. Нови измислени или реални проблеми изместват вниманието. Докога така? Би тръбвало зад Вас да стоят десетки други организации, стотици родители и хиляди дарители. Не се ли намират няколко души, които да подготвят едно отворено писмо до Министър-председател, Председател на Народно събрание, Министър Москов, държавни медии? Надявам се, че не е така. Но защо ли никой друг не коментира темата във Вашия сайт?

Росен Димитров
(един, на който му пука)
http://rodenivbg.com
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.

      Теми Автор Дата
    thread link
Разстрелът на фонда за лечение на деца
Росен Димитров 2016/05/02 11:04
    thread link
thread linkthread link Отг: Разстрелът на фонда за лечение на деца
Десислава Хурмузова 2016/05/05 23:57
Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.