Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Новини за Дари Печат Е-мейл
23 февруари 2007
Дарина и семейството й заминаха за Израел на 18.02.2007 год.
Веднага след пристигането им, са започнали изследвания на момиченцето, от които проф. Славин е останал доволен и е изразил радостта си, че детето не пристига при него в последния възможен момент, както било обичайно при български пациенти, забавящи лечението си по редица причини.

В четвъртък на Дари й е поставен централен източник, който да бъде използван за всички манипулации от тук нататък. Едновременно с поставянето му е взета проба от костния й мозък за нова миелограма.

Все още не са приети в болницата. Това се очаква да стане другата седмица, когато ще има свободни легла. Засега нощуват в хотела и ходят на изследвания в клиниката.

Професорът обмисля и планира да извърши трансплантацията с донор Дора – майката на Даринка. Въпреки, че двете нямат съвместимост, той вече има подобни успешни операции с фамилен донор.

Лекарският екип и болничният персонал проявяват изключителна загриженост и внимание към малката си пациентка. Тъй като в момента е доста злояда - резултат от химиотерапиите, й се приготвя специално пасирано меню, което тя харесва.

Нашето смело момиче Лора също се възстановява бързо от хепатита, от който се разболя малко преди заминаването на сестричката й.
 
Поздрави от Йерусалим Хадаса! Печат Е-мейл
23 февруари 2007

Поздрави от Йерусалим Хадаса!
Здравейте скъпи приятели!

Поздрави от Йерусалим Хадаса!
Само от четири дни сме тук, а вече ни мъчи носталгия по родния дом. В момента се намираме в хотела към болницата в очакване да се освободи стая в болницата за нас. Веднага на другия ден след пристигането ни се срещнахме с проф. Славин в неговия кабинет. Той прегледа Даринка и остана доволен от общото й състояние в момента. Назначи разични кръвни изследвания, ЕКГ, рентген-бял дроб и др. В неделя ще постъпим в болницата за ден-два за да поставят на Даринка централен източник(край на болезнените абокати), през който ще се вливат всички медикаменти, упойки и ще се взимат исзледвания.

 

Продължава...
 
Дарина Печат Е-мейл
18 февруари 2007

Дарина
С Дарина започна всичко. На 4-ти декември в един форум беше публикувано съобщение , което в крайна сметка доведе до създаването на този сайт. Цялата история на Дари и на нашата кампания можете да прочетете в архива на сайта.

 
<< Първа < Предишна 61 62 63 64 65 66 67 Следваща > Последна >>

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.