Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Светлозар Чолаков Пловдив, ти имаш ли сърце?!
Пловдив, ти имаш ли сърце?! Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
09 юни 2007

Пловдив
...а също и с голямо сърце?!
На предишния благотворителен концерт за Светльо в Пловдив в залата не всички места бяха заети. Празните седалки навяваха доста подтискащи чувства... Нека в понеделник да не е така! Наша приятелка от Пловдив сподели, че това било нормално, защото в Пловдив по принцип на каквито и да е концерти публиката била оскъдна. Не знам дали това наистина е така, но вярвам, че този град е прекрасен преди всичко заради хората, които живеят в него. Вярвам, че в многохилядната втора столица на България все ще се намерят поне хиляда души със сърца, които да изпълнят до пръсване една зала със 700 седящи места и да покажат, че съдбата на един техен седемгодишен съгражданин не им е чужда.

Пловдив, покажи голямото си сърце - на 11 юни, в 19 часа, в залата на Синдикалния дом!

Нека не остане нито едно празно място в залата! Нека не остане нито един Интернет-форум, в който да няма пуснат призив за концерта! Нека не остане и капка съмнение в човещината и голямото сърце на пловдивчани!

Тези от вас, които са далече от Пловдив и не могат да отидат реално на концерта, могат да го направят виртуално - просто изпратете 6 SMS-а на номер 1365 и все едно сте си купили билет за концерта! Нали крайната цел е да съберем час по-скоро оставащата сума за лечението на Светльо и той за замине колкото се може по-бързо за клиниката във Франкфурт?! Разстоянието до там е няколко хиляди километра - всеки от нас може да помогне да скъсим това разстояние поне с метър! И поне със минута...

Ако за българската държава Светльо е някакво си чуждо дете, един от многото, за нас той е много повече - нека да го докажем!

Аз вярвам в добротата на всеки от вас! А преди много години, един велик руски писател е казал, че: „За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш."

Сега е моментът!

Обсъди във форума. (12 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.