Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно Новина от сайта на Easypay
Новина от сайта на Easypay Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
15 юни 2007

ЕasyPay.bg
Както знаете, от няколко дни вече може да се прави дарение и за трите деца на сайта чрез системата за онлайн разплащания ePay.bg . Ето и една новина директно от техния сайт:

Уважаеми клиенти,
информираме Ви, че системата за електронни разплащания ePay.bg официално се включи в инициатива на създателите на интернет сайта http://www.save-darina.org за набиране на средства,необходими за животоспасяващи операции на Светлозар Чолаков,Добри Николов и Данко Атанасов.
Системата за електронно разплащане ePay.bg предлага на всички потенциални дарители облекчена процедура за даряване. Даренията направени през ePay.bg са:
БЕЗПЛАТНИ както за получателя, така и за наредителя, в случаите, когато се плаща от микросметка или дебитна карта.
Ако не сте регистриран клиент на еРау.bg, можете да направите дарение в брой на гише на Easypay. Превода става директно по Микросметка и единствената информация, която е необходима на дарителя е КИН номер.
Дарение можете да направите от офиса или дома си директно от персоналния си компютър или от най-близкото до Вас гише на Easypay.
Всеки, който има желание и възможност да се включи в инициативата може да го направи от Интернет сайта на инициативата http://www.save-darina.org

 

БЛАГОДАРИМ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО! 

Екипът на сайта

Обсъди във форума. (2 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.