Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Симона Стойнова Средствата за операцията на Симона са осигурени!
Средствата за операцията на Симона са осигурени! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
14 септември 2007

Скъпи приятели!

Днес сутринта Дора и Росен, родителите на мъничката ни звездичка Дари, са превели по сметката на Симона в Германия 15 000 евро, необходими за спешната операция на момиченцето!

Все по-трудно откриваме думи, с които да им засвидетелстваме уважението и признателността си за всичко, което правят за болните деца! Доре, Росене, обичаме ви! Прекланяме се пред силата и духа ви, Хора!

Симона заминава на 18.09. в 6.30 часа с полет от Варна.

ЦФЛД очаква в понеделник да получи нова оферта от клиниката в Мюнстер, в която по-ясно да е описано какво включва цената от 15 000 евро. Действително, в тази оферта, която сме ви представили и тук, е записана само лъчетерапия. Днес е разговаряно с лекарите в немската клиника и те са потвърдили, че в цената е включена и операцията, но по някакви причини това не е отбелязано в офертата. Затова ще изпратят нова. Когато пристигне, ОС на ЦФЛД отново ще разгледа случая на Симона. Вярваме, че решението ще е положително и необходимите за следоперативната терапия 60 000 евро ще бъдат поети от ЦФЛД.

Благодарим на всички дарители от цялото си сърце! За по-малко от 24 часа в сметката на Мони бяха преведени близо 2000 лв. Всички средства, които останат след оздравяването на момиченцето, ще бъдат предарени на друго дете в нужда.

Благодарим!

Сега остава да се молим лечението да мине гладко и Симонка да се върне ЗДРАВА в България! На добър час, пиленце!

Обсъди във форума. (1 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.