Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Симона Стойнова Кампанията на Симона към обяд на 9.10.2007
Кампанията на Симона към обяд на 9.10.2007 Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
09 октомври 2007

Преди няколко минути бащата на Симона ни съобщи, че лекарите в клиника Мюнстер са взели решение да проведат на Симона един курс химиотерапия и след това детето да бъде изписано от болницата. По-нататък лечението ще продължи с химиотерапия на таблетки, за което не е необходимо да стои в Германия.

Вече ни е ясно защо лекарите в Мюнстер са взели решение да върнат Симона в България.
Срокът за осигуряване на средствата за следоперативното лечение е утре 10.10.
След като са научили, че нито държавата, нито родителите са в готовност да ги преведат и не могат да посочат дата, на която това би могло да стане, лекарите са предложили като компромисен вариант детето да продължи лечението си тук, въпреки че по план тя трябваше да премине шест курса химиотерапия в клиниката, под наблюдението на специалистите, които извършиха сложната операция. Именно за тези шест курса бяха нужни 50 000 евро. След провеждането им, детето трябваше да се върне и да довърши лечението си тук.

Образното изследване след операцията е показало, че туморът е изчистен напълно и операцията може да се счита за успешна.

За финансирането на предлаганата от лекарите една химиотерапия събраните досега средства от дарения ще бъдат достатъчни. Лекарите са уверили Ивайло, че сумата ще стигне и за таблетките, които задължително трябва да бъдат купени от Германия.

Ивайло Стойнов БЛАГОДАРИ безкрайно на всички отзовали се на спешния му зов за помощ!

Ще ни предостави и подробен отчет за извършените от дарителската сметка плащания.

Ивайло държи още веднъж да подчертае - в случай, че след приключване на лечението на Симона останат средства, те незабавно ще бъдат преведени на друго дете в нужда!

Благодарим ви, приятели! Благодарим, че застанахте до нас отново!

Обсъди във форума. (14 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.