Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Светлозар Чолаков Дългоочаквана новина!
Дългоочаквана новина! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
21 септември 2007
Щастливи сме да ви съобщим чудесната новина - първите резултати от костно-мозъчната проба, взета на Светльо преди седмица показват, че трансплантацията е успешна! На този етап може да се счита, че донорът е приет!
В понеделник ще му бъдат извършени нови изследвания за потвърждение на резултатите. В случай, че и те са добри, Светльо ще бъде изписан от болницата и ще се настани в общежитието при родителите си.
През следващите 200 дни той ще е под ежедневно наблюдение, с периодични изследвания на костния му мозък.

Светльо се чувства добре, кръвните му показатели бавно се покачват, започнал е да се храни и все по-рядко изпитва болки. Разхожда се ежедневно навън по 2 часа, а през останалото време играе компютърни игри или гледа любимите си футболни мачове по телевизията. Продължава да е убеден, че един ден ще стане прочут футболист. Не се и съмняваме - с този силен характер и впечатляваща воля, няма как да бъде иначе

Обсъди във форума. (9 мнения)
 
< Предишна

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.