Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Светлозар Чолаков Още новини от Франкфурт
Още новини от Франкфурт Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
26 юли 2007

Нашата приятелка Миглена се срещна с Вили в Германия. Светльо е бил изписан след 24-часова процедура и си е почивал в домашна обстановка. Вили, имала желание непрестанно да разказва, била се е поуспокоила и е била доста обнадеждена. „Всичко е толкова хубаво, всичко върви толкова добре, и като време така добре сме улучили момента да доведем Светльо. Оттук нататък ни трябва само късмет!” са били думите и.
В петък е била операцията за поставяне на централен източник. Доста са почакали, но самата операция не е траяла дълго и е минала много успешно. Сестрата даже споделила, че само при едно от три деца се случва и трите изхода на източника функционират добре от първия път. Обикновено се налагала втора операция за донагласяване. На Светлето поне това му е било спестено. Направили са снимка - източникът стоял изрядно!

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.