Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Светлозар Чолаков Край на кампанията в помощ на Светльо!
Край на кампанията в помощ на Светльо! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
21 юли 2007

 Скъпи приятели!
Радостни сме да ви съобщим, че средствата, необходими за костно-мозъчна трансплантация на Светлозар Чолаков са събрани!
В рамките само на няколко месеца, протегнали ръце един към друг в името на детска усмивка, за втори път доказахме, че когато сме заедно, няма невъзможни неща.

Приемете огромното ни уважение към всички вас - истинското гражданско общество на България!

Благодарим ви за любовта, вярата и постоянството, с които дарихте на Светльо надежда и шанс за живот!

През цялото време нашето умно момченце не забравяше, че ще успеем. Припомняше ни го постоянно с веселите пламъчета в очичките си. Удивително е как въпреки тежкото лечение, погледът му нито за момент не помръкна и е винаги готов да измисли нова изненада, с която да накара мама и татко да се засмеят поне за минута.
Той знае това, в което и ние не сме се съмнявали - че в сърцето на българина е приютена великата сила на милосърдието и обичта.
Знае, че за всеки от нас той е син, брат или внуче.
Знае, че можем!

Благодарим на М-Тел, Глобул и Вивател, че отново застанаха зад каузата на болно дете с професионализъм и постоянно съдействие!

Благодарим на СБС "Бъдеще" за незабавната подкрепа и доброволната работа по PayPal акаунтите на децата.

Признателност на Младежки съвет - Пловдив за организирания първи концерт в подкрепа на Светлозар. На малките изпълнители - бяхте чудесни!

Благодарим на неизброимите сайтове, блогове и форуми, които станаха наши партньори, създават и поставят банери на "Спаси, дари на...", разискват, призовават и работят наравно с нас! И прощавайте, ако сме пропуснали някого в секция "Приятели" - не е умишлено и незабавно ще поправим пропуска си

Благодарим от сърце на бТВ и особено на Даниела Сеизова за топлия човешки подход към проблемите на болните деца в България,
за професионалната работа по репортажите на тази тема и за съпричастието към "Спаси, дари на...".

Специални благодарности на Нова ТВ за финансовата и медийна подкрепа, а на Лора Крумова - лични поздрави от малкия й почитател Светльо

Благодарим от все сърце на артистите Астор, Деси Слава, Дан Кристо, Милица и Асен, Ники Атанасов и Марин за безвъзмездното им участие в благотворителния концерт за Светльо.
На Съюза на българските композитори, г-н Велислав Заимов и композитора Димитър Николов за любезното съдействие и спонсорство, за да стане възможен и третият концерт в помощ на Светлозар.
Дълбока признателност на Йосиф и Зорница Радионови, квартет "Хорс", Евгений Московчук, Светослав и Татяна Лазарови, Цветелин Чакалов, Райна Хинчева, Виктория Маринова, Рени Пенкова, Калинка Колева, Димитринка Рачева, на малките виртуози Калина и Атанас Янчеви, Ния-Сирма Петрова и Неда Кръстева, както и на художничката Паулина Стоева.

Благодарим и на всички печатни медии и радиостанции за призивите да помогнем на Светльо!


Благодарим ви за подкрепата и доверието, приятели! Те ни задължават да продължим напред, въпреки трудностите и проблемите в държавата и здравеопазването ни.
Въпреки нестихващата болка по непрежалимата ни Даринка...


Тъй като лекарите все още не са напълно сигурни дали няма да изникне нужда от допълнителни изследвания, процедури и манипулации, надхвърлящи планираните 200 000 евро, благотворителният смс-номер 1365 засега ще остане отворен - за МТел до 15 юли, за Глобул и Вивател - до края на годината.

Преводният документ за 150 000 евро, както и официалната покана от проф. Бадер, можете да намерите в секция "Документи".

Още веднъж: БЛАГОДАРИМ ВИ, че сме заедно!

Обсъди във форума. (3 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.