Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Ивет Пешева Ивка отпътува за Израел
Ивка отпътува за Израел Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
18 април 2007

Днес Ивка отпътува за Израел при „чичо Виктор”, както нарича доктор Виктор Дубовой - директор на международния отдел на МЦ „Асута”. Там ще й направят две сложни операции за отстраняване на туморната формация в коремната кухина. Малката синеочка беше в превъзходно настроение. Влетя като сладко тасманийско дяволче в чакалнята на летището и никак не й се понрави, че трябва да чака цял час. Невероятно подвижна, контактна, дружелюбна и готова за гушкане и целувки, тя не спря да приказва и тича дори за секунда. Сграбчи двете кукли, които й подарихме и веднага се опита да свали чехличките на едната. Лошото е, че бяха вързани с „коМец” за крачетата на куклата, затова, след кратко тюхкане, Ивка се отказа и се зае със сериозната задача да й брои пръстчетата.

Ивка е бъдеща манекенка! Не само защото е наистина голяма красавица, но и защото с удоволствие позира пред фотоапарати. Изпратихме малкото ангелче с голяма любов и увереност, че ще си я посрещнем отново, но вече с чехлички и на двете прекрасни краченца.

Успех, Ивче! И кураж на мама и тати! Ще ви чакаме!

Обсъди във форума. (0 мнения)

 

Още снимки от заминаването на Ивет можете да видите тук .

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.