Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Мартин Захариев Сумата за операцията на Мартин е събрана!
Сумата за операцията на Мартин е събрана! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
22 ноември 2007

Сумата за операцията на Мартин е събрана!
Майка Тереза простичко е казала: „В този живот ние не можем да правим велики неща. Можем да правим само малки неща с много любов.

Средствата, необходими за спешната операция на Мартин Захариев са събрани!

Поклон пред непреклонната воля на всеки от вас да дарява много любов сега, веднага, лично, безрезервно, от сърце и с мисъл! Щастливи сме! От възможността да бъдем част от истинското гражданско общество, което сте всички вие!

Само за 10 дни Марти получи жизненоважната ви подкрепа и ще може да замине за Бон, където, убедени сме, ще го оперират успешно. Вярваме, че чаровният палавник скоро ще се върне към обичайните си училищни занимания, игри и пакости и напълно ще забрави страданието, което изпитва в момента.

Специални поздрави на децата от класа на Марти - II а, в ОУ "Иван Вазов", които му изпратиха плик със своя рисунка, пожелание и джобните си пари. Благодарим на класната им госпожа Кателиева за нагледния урок по милосърдие!

Изразяваме топла признателност към Ели и Христо - родителите на мъничкия Криси, който остана завинаги на 4 месеца, но огрява душите ни.

Благодарим и на Дора и Росен за това, че за пореден път подават ръка на детенце в беда. Ярката, прекрасна и толкова любима звездичка Дари продължава да дарява надежда. И много любов!

Благодарим!


Родителите на Мартин получиха покана от клиниката в Бон да се явят на 3.12.2007 год. за започване на подготовка за операцията.

Ако в хода на лечението на детето изникнат непредвидени усложнения или нужда от допълнителна терапия, които изискват извънредни разходи, своевременно ще ви информираме.


Репортаж за Марти в емисията "Календар" на Нова ТВ


Обсъди във форума. (4 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.