Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Георги Корфонозов Две новини за Георги
Две новини за Георги Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
12 декември 2007
Георги Корфонозов получи оферта от Университетска клиника Мюнхен за извършване на трансплантация на бъбрек от жив донор. (Превод на документа можете да намерите тук)

Офертата включва процедура по имунологична подготовка на донорския бъбрек, поради несъвместимите кръвни групи на Георги и баща му.

Klinikum der Universität München – Großhadern е една от двете болници, посочени в Протокол за лечение в чужбина. От втората - Ленинградская областная клиническая больница, все още няма отговор на молбата за трансплантация на Георги.

Офертата от Мюнхен е представена на Център "Фонд за лечение на деца". Очаква се да бъде разгледана на следващия Обществен съвет.

И още една новина!

Утре, 13.12.2007 год. в град Пловдив, Военен клуб, от 19.00 часа ще се проведе благотворителен концерт в помощ на Георги Корфонозов. Организатори са младежите от Интеракт клуб - Пловдив.

Георги, разбира се, ще присъства на концерта


Благодарим ви за подкрепата, която оказвате на Жоро, момчета и момичета! Сигурни сме, че концертът ще бъде чудесен и ви желаем весело изкарване!

Обсъди във форума. (2 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.