Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Светлозар Чолаков Весела Коледа на всички от Светльо
Весела Коледа на всички от Светльо Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
22 декември 2007
От сърце, на всички ваши деца пожелаваме много здраве, късмет и да имат нашия шанс да продължат напред. Вярвайте, мили дечица, и следвайте своите мечти, бъдете уверени, че един ден те ще бъдат реалност.

На всички техни родители пожелавам да бъдат смели, да се възползват максимално от всяка идея, от всеки съвет от хората, които се опитват да им помогнат. Зная, че не е лесно и още дълго време (макар и цял живот) ще ни бъде трудно, но това е съдба. Трябва да се борим и да се стремим да спечелим тази борба, защото наградата е тази, която те кара да си щастлив, животът ти да има смисъл.
На целият екип пожелавам да бъдат все така всеотдайни и неуморни, благодарим Ви, че Ви има.

Идва Коледа. Всеки иска да получи нещо, да се зарадва на нещо. Пожелаваме си много красиви неща, но за хора, сблъскали се с такива проблеми, единственият подарък, които би ги зарадвал това е:
"Детето Ви е излекувано вече, то не носи тази болест, може да живее редом с другите деца ......."

Боже, как искам това да бъде и нашият коледен подарък!

Весела Коледа на всички! Бъдете здрави, радвайте се на живота и дано новата 2008 г. бъде във всичко по-добра от старата.

Благодарим Ви, мили ХОРА, че сте с нас и за това, което направихте за нас!

Благодарим и на всички медии и на целия ни лекуващ екип в гр. Пловдив и гр. Франкфурт, които продължават да се грижат за нас и на всички наши близки и познати тук.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година от нас - сем. Чолакови!
Прегръщаме Ви и Ви обичаме!


Обсъди във форума. (7 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.