Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Пламен Бонев Ако се казваш Пламен...
Ако се казваш Пламен... Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
27 януари 2008

Той също се казва Пламен
Той също се казва Пламен
Аз се казвам Пламен. Малкият мъж на снимката вляво също се казва Пламен. Това, че сме адаши не е единствената причина да не съм безразличен към съдбата му, но все пак го чувствам още по-близък. Едно име носим. Хубаво име. Пламен...

Малкият Пламко обаче има сериозен здравословен проблем - страда от детска церебрална парализа . Единствената надежда за него (и за родителите му - да го видят здрав, да ходи, да се усмихва...) е серия автоложни трансплантации на стволови клетки в московската клиника Нейровита. Първата такава операция е назначена за началото на месец март и ще струва 21 700 евро. Засега родителите на Пламен са успели да съберат само половината от тази сума, но не спират да вярват, че добри хора ще им помогнат да се преборят за здравето и живота на сина си.

Ако се казваш Пламен - не бъди безразличен към съдбата на своя малък съименик! Дори и малка сума би увеличила шансовете на Пламко, а дарението ще ти отнеме само няколко минути:

Дарителски сметки на Пламен Петров Бонев:

Банка ДСК, клон Стара Загора
BG06STSA93000014784043 BGN
BG81STSA93000014784051 EUR
BIC код на банката: STSABGSF

Телефони за контакт с родителите на Пламен:
Албена Бонева: 0899964398
Петър Бонев:0895741391

Ако познаваш някой, който се казва Пламен - изпрати му този текст! Пламеновците сме добри хора - няма да оставим пламъка на един детски живот да изтлее! Ако до теб няма Пламен - просто потърси друг човек с добро сърце!

Разбира се - не е нужно да се казваш Пламен, за да помогнеш на нашия Пламко! Вече има мерна единица и за доброта - една детска усмивка.Към 11.02.2008 год. в дарителската сметка на Пламен има
39 803.51 лв. и 2 792.66 евро.


РЕПОРТАЖ за Пламко на Телевизия Стара Загора


Обсъди във форума. (4 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.