Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Божидара Павлова Още една успешна кампания!
Още една успешна кампания! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
26 януари 2008
Скъпи приятели, с огромна радост и облекчение ви съобщаваме, че кампанията в помощ на Божидара Павлова завърши успешно!

След 255 дни набиране на средства, много трудности и неочаквано драматичен финал, най-после слънчевото ни момиченце ще може да замине за трансплантация в Мюнхен, заедно с татко си.

Министър Гайдарски е подписал документите за трансплантация в чужбина на 24 януари 2008 год., 45 дни след като му бяха представени от Център "Фонд за лечение на деца".

Благодарим горещо:

На бТВ и Даниела Сеизова, Дарик Нюз и Людмил Кърджилов, Нова ТВ и Станимира Новачкова, ТВ7, Канал 1 и вестник „24 часа” за бързата реакция и човешкия подход в разрешаването на проблема! Без тяхната подкрепа нямаше да се справим!

Благодарим специално на радио „Хоризонт” за излъчвания месеци наред зов за помощ!
Благодарим, Приятели!

На д-р Димитър Русинов и д-р Полина Митева – лекуващите лекари на Божидарка в СБАЛДБ „Клиника по нефрология и хемодиализа”, както и на проф. Панчев, проф. Куманов, проф. Краев и д-р Папазов! Благодарение на техния професионализъм Божидара е в добро състояние, въпреки дългата хемодиализа.
Поклон, Докторе!

Изразяваме огромното си уважение към учителите на СОУ „Летец Христо Топракчиев”, начело с г-жа Влашева и г-жа Къндова, за това, че учат децата ни не само на наука, но и на нещо много важно – съпричастност и благотворителност!
Благодарим, Учителю!
На всички деца на Божурище: Момичета и момчета, страхотни сте! Ние, вашите майки и татковци, сме щастливи с чудесни деца като вас!

От сърце сме признателни на една невероятна жена – Наталия Кътовска! Благодарение на нейната и на Виолета Велчева неуморна разгласа, в дарителската сметка на Божидарка се събраха 70 000 евро!
Наталия, Виолета, вие сте част от екипа на „Спаси, дари на...” и се гордеем с това!

Благодарим и на Жори Георгиев за човечността и щедростта!

На приятелите и дарителите на Божидара и на всички деца на "Спаси, дари на..." Обичаме ви! И благодарим за привилегията да сме част от общност, безрезервно даряваща любов и надежда!
Благодарим ти, Приятелю!


Сега предстои да бъдат извършени редица изследвания на Божидара и баща й, преди да заминат за Мюнхен. Ще ви информираме редовно как върви подготовката за сложната трансплантация.

Обръщаме се с голяма молба към българите, живеещи в Мюнхен! За Божидара и баща й ще бъде облекчение, ако има кой да им помогне при разговорите с лекарите в клиниката.


Обсъди във форума. (21 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.