Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Симона Стойнова Честит рожден ден на Симонка!
Честит рожден ден на Симонка! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
04 февруари 2008
Мони на третия си рожден ден
Какъв ден е 05 февруари? Най-обикновен, студен, февруарски ден ще кажат едни. Но не и за малката ни героиня Симонка. Днес тя празнува своя пети рожден ден. Да ни е жива и здрава! Да продължава в същия дух борбата си срещу болестта, и все така да радва мама и тате с белите си!

На днешния празничен ден Мони няма да е у дома сред семейството. Но това не значи, че той няма да бъде отбелязан подобаващо. Далеч от родината си и от най-любимите си хора, тя намери много нови, добри и верни приятели, които бяха с нея в най-трудните и тежки моменти през изминалите няколко месеца. Приятели, които ще бъдат с нея и през този щастлив ден. Надяваме се заедно с тях Симонка да изкара един незабравим и весел рожден ден. А още по-силно се надяваме следващия да го посрещнем заедно с нея - заедно тук в България!

Честит рожден ден, малка Мони! Ти си още едно доказателство, че ЧУДЕСА се случват, и че тези чудеса ги творим ние - хората!

Диана Теодорова


Обсъди във форума. (17 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.