Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Светлозар Чолаков Молитва за чудо
Молитва за чудо Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
05 март 2008

В момента, в който четете тези редове Светльо се бори за живота си - там, в немската клиника, на хиляди километри от родината...

Родителите му са на прага на силите си, отчаянието ги е стиснало здраво за гушата - самите доктори не могат да намерят обяснение защо детето е в кома вече няколко седмици и как да го излекуват.

Няма по-верни думи от написаното преди малко от чичото на Светльо - Станко Калинов - в нашия форум: не ни остава нищо друго, освен да се молим да стане чудо!

Аз не знам много молитви. Но знам, че всеки от нас би дал мило и драго това чудо да се случи - Светльо да се събуди от комата и да възстанови пак предишното си здравословно състояние! Да се смее, да се радва на живота - още дълги, дълги години! Да има своя шанс...

НЕКА СВЕТЛЬО ДА ЖИВЕЕ! НЕКА НАШИТЕ МОЛИТВИ ДА НЕ ОСТАНАТ НЕЧУТИ! НЕКА РОДИТЕЛИТЕ МУ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ УСМИХНАТ И СИ ОТДЪХНАТ! НЕКА НАДЕЖДАТА НЕ УМИРА!

Обсъди във форума. (34 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.