Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Симона Стойнова И третата кампания за Симонка приключи!
И третата кампания за Симонка приключи! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
26 март 2008
Доплащането от 15 000 евро за 3 допълнителни химиотерапии вече е извършено по сметката на клиника Мюнстер и лечението на Мони ще бъде проведено докрай.
Това стана възможно отново единствено благодарение на всички вас – дарителите, които повече от 6 месеца подкрепяте безусловно всяко усилие на родителите да осигурят най-доброто възможно лечение на детето си.

Ходът на лечението й ни постави на три пъти в трудна ситуация, изискваща събирането на значителни суми в критично кратки срокове и се превърна в своеобразен тест за ангажираността ни като общество.
Ние издържахме този тест, за разлика от институцията, създадена именно с цел да осигурява навременно лечение на деца в чужбина.


Сега на Симонка й остава да премине още два курса химиотерапия. Веднага след приключването им тя ще си дойде у дома и ще ни радва с прекрасната си усмивка!

Усмивка, съхранена от вас, Хората на България!


Благодарим!

Обсъди във форума. (7 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.