Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Мартин Захариев Братя Енчеви за Мартин
Братя Енчеви за Мартин Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
02 април 2008
Невероятна игра и трогателно отношение към малкия Мартин стоплиха сърцата ни последните две вечери в "Стани богат" по Нова телевизия.

Д-р Ангел Енчев - пластичен хирург в „Медлайн Клиник” и д-р Невен Енчев - изпълнителен директор на „Медлайн Клиник”, не само дариха на Марти по-голямата част от средствата, нужни за лъчетерапия и доплащане на операцията му, но и го направиха истински щастлив от оказаното внимание. Сега Марти не се разделя със синия чек за 50 000 лева и гордо го показва на всеки.

Благодарим на Ангел и Невен, както и на съпругата на Ангел - Милена, за отделеното време, за страхотната игра и за прекрасната емоция, която подариха на едно изстрадало дете!

И втората кампания за Марти приключи успешно! Пожелаваме на малкия ни герой да пребори окончателно болестта и скоро да се върне при приятелите си в клас!

Обсъди във форума. (16 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.